Holmögården

Holmöns Hembygdsförening

Gården ligger ca fem minuters promenadväg från färjeläget och mitt emot "Novas Inn", en restaurang, som även har cykeluthyrning.

På Holmöns Lanthandel kan man handla den mat som behövs. Det går att beställa i förväg. https://www.facebook.com/holmonslanthandel/

Vi bedriver sedan 2017 inte längre vandrarhemsverksamhet. Däremot hyr vi ut hela huset för större sälllskap t. ex. fester, bröllop, konferens. Det går också att hyra kök och storstuga för någon aktivitet under dagtid.

Storstuga och välutrustat kök. "Partytält" i 3 sektioner.12-18 bäddar på övervåningen.

Holmögården går att hyra 1 juni till 30 september.

Bokning per mejl holmonhembygd@gmail.com

Uthyrning på Holmögården:

Boka helst via mejl:

vandrarhem@holmonhembygd.se

Under sommaren 2019 har föreningen i samarbete med Visans vänner i Umeå genomfört en stor ombyggnad av utescenen vid Holmögården. Det innebär stora förbättringar vad gäller arbetsmiljön för både artister och funktionärer i samband med större arrangemang som Visfestivalen och Jazzfestivalen. För att kunna genomföra projektet har vi sökt ekonomiskt stöd från Europeiska fonden för landsbygdsutveckling och bygdemedel. Ansökningarna har beviljats.

Holmögården med ställning för tak till sommarfester

Interiör från storstugan

Holmögårdens kök med moderna bekvämligheter

Stort sovrum på övervåningen med 4st 90cm sängar och 2 dubbel sängar 120 cm